Sultánské hrachové lusky

09.02.2010 20:02
turecký název: sultani bezelye
počet osob: 4
ingredience:
500 gr čerstvých, hrachových lusků
1 cibule
2 stroužky česneku
2 rajčata
100 ml olivového oleje
1 lžička cukru
  sůl
Zpět
petrovakreditka.cz
návod:
Cibuli nakrájenou na kostečky osmažíme do růžova na olivovém oleji. Na cibuli přidáme rozmačkaný česnek a nastrouhaná rajčata. Vše dobře promícháme a další 2-3 minuty smažíme.
Hrachové lusky omyjeme, zbavíme stopek, vložíme do hrnce na rajčatovou směs a zalejeme 2,5-3 sklenicemi vody. Lusky vaříme 15-20 minut na mírném ohni. Servírujeme za studena.

Diskuze: Sultánské hrachové lusky

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.