Salát z ředkvové natě

10.03.2010 11:23

turecký název: turp otu salatası
ingredience:

400 gr. ředkvové natě*
1 citrón
2 stroužky česneku
  olivový olej
  sůl
Zpět
Petrova hypotéka
*pro přípravu salátu nutno použít nať z velkých, bílých ředkví
návod:
Opláchnutou a nahrubo nakrájenou ředkvovou nať dáme do vařící vody, a vaříme do měkka. Až je nať hotová, scedíme ji, a několikrát propláchneme ve studené vodě. Dobře okapanou nať dáme do mísy, osolíme, polijeme citrónovou šťávou a olejem, navrch přidáme rozmačkaný česnek, a vše promícháme.
Až tento recept vyzkoušíte, nezapomeňte napsat své zkušenosti a dojmy do diskuze, která se nachází pod receptem.

Diskuze: Salát z ředkvové natě

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.