Rýže bulgur

31.01.2010 21:05
turecký název: bulgur pilavı
ingredience:

 2 sklenice

nahrubo drceného bulguru

 2 ks

cibule 

 2 ks

rajčat 

 2 ks

zelených paprik (slovenských) 

 2 lžíce 

másla

 3 sklenice

vody/vývaru 
   sůl
Zpět
schvalenapujcka.cz
návod:
V hlubší, teflonové pánvi osmažíme na másle na kostečky nakrájenou cibuli, navrch přidáme oloupaná, a na jemno nakrájená rajčata a papriku. Vše osolíme a asi 5 minut dusíme. Po té podušenou zeleninu podlejeme 3 sklenicemi vody, a přidáme předem opláchnutý bulgur.
Rýži z krup vaříme dokud se voda v pánvi nevyvaří.

Diskuze: Rýže z drcených krup

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.