Pálivá pomazánka

08.09.2010 11:25

turecký název: acılı ezme

ingredience:

1 stroužek česneku
1 hrst nadrobno nakrájené petržele a korpu
1 čajová lžička sušené máty
2 cibule
2 rajčata
2 zelené papriky
1 lžíce rajčatového protlaku
1 lžička sušené majoránky
  sůl, pepř, pálivá paprika, citrónová šťáva, olivový olej

 

Zpět
Petrova hypotéka
návod:
Oloupanou cibuli a rajčata, nakrájenou petržel, kopr, mátu a očištěné papriky dáme do misky, a pomocí tyčového mixéru rozmixujeme.
Na dochucení přidáme protlak, sůl, pepř, majoránku, pálivou papriku, citrónovou šťávu a olivový olej. Vše dobře promícháme, a servírujeme za studena.

Diskuze: Pálivá pomazánka

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.