Cizrna s masem

26.08.2010 11:27

turecký název: etli nohut

ingredience:

2 sklenice cizrny
1/2 kg na kostičky nakrájeného hovězího
2 lžíce másla
2 ks cibule
1 lžíce protlaku
  sůl

 

Zpět
schvalenapujcka.cz

návod:

Do středně velkého hrnce dáme na jemno nakrájenou cibulku, máslo a maso, a vše smažíme na středně silném ohni. Až cibulka zrůžoví, přidáme rajčatový protlak, a směs zalijeme asi 6 sklenicemi vody. Počkáme dokud voda nezavaří, a do hrnce dáme den předem namočenou cizrnu. Po té, co cizrna i maso změknou, pokrm osolíme. Pokrm servírujeme s rýží.

Diskuze: Cizrna s masem

Datum 09.09.2012

Vložil Hanka

Titulek cizrna

Odpovědět

Cizrna se vaří spolu s masem! Proto ta rýže...

Datum 22.06.2012

Vložil martafan

Titulek příloha

Odpovědět

Není cizrna příloha?Tak proč s rýží???????