Arabský kebab

20.02.2010 13:08
turecký název: Arap kebabı
počet osob: 6
ingredience:
250 gr mletého masa
3 červené papriky
2 rajčata
půl lžičky protlaku
1 lžička pepře
  petržel
  olivový olej
Zpět
petrovakreditka.cz
příloha: lavaš, salát
návod:
Mleté maso podlijeme trochou vody, a vaříme, dokud se voda nevyvaří. Po té přidáme olivový olej, sůl, na kostečky nakrájenou cibuli a červenou papriku, a vaříme, dokud zelenina nazměkne. Na masovou směs přidáme oloupaná a na kostečky nakrájená rajčata a protlak, promícháme a vaříme na mírném ohni. Na závěr kebab dochutíme pepřem a nadrobno nakrájenou petrželí.

Diskuze: Arapský kebab

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.