Maso

Kdo v této rubrice hledá recepty na přípravu různých steaků, bude asi zklamán. V Turecku se většinou maso používá jako ingredience ne jako hlavní část jídel. Pokud si i přesto chcete maso připravit po turecku, stačí telecí řízky zlehka naklepat, posypat červenou paprikou a majoránkou, a osmažit na trošce oleje. Podobným způsobem se připravují i jehněčí žebírka, která se však u nás špatně shání.

Pro pravé recepty z masa navštivte sekci kebab. Jestli ovšem nejste ten pravý masák, nezanevírejte na tuto rubriku, a zkuste si doma připravit např.sázené lilky. Věřím, že brzo budou patřit k Vašim nejoblíbenějším jídlům.

Maso

Cizrna s masem

26.08.2010 11:27

Doğaba

11.03.2010 16:09

Dršťky s cizrnou

08.03.2010 23:25

Karbenátky na špejli

31.01.2010 21:17

Karbenátky v županu

08.03.2010 23:15

Kuřecí kapsa

08.03.2010 23:35

Malej a velkej

11.03.2010 15:56

Šakšuka s karbenátky

26.08.2010 12:10

Sázené lilky

31.01.2010 21:24

Skopová játra po albánsku

09.02.2010 16:57
Všechny články